PLAY OUT – Deși au câștigat în ultima etapă cu 8-0, fotbalistele băimărence s-au clasat doar pe locul 8 și vor evolua pentru menținerea în Liga 1

0
268

FOTBAL FEMININ – LIGA 1. S-a încheiat sezonul regulat al Ligii 1 la fotbal feminin, ultimele rezultate stabilind componența play-off-ului (6 echipe care vor lupta pentru titlul de campioană națională) și play-out-ului (6 echipe care vor lupta pentru menținerea în Liga națională).

 

Echipa băimăreană ACS Fotbal Feminin Baia Mare a învins în etapa a 11-a, pe teren propriu, cu un categoric 8-0 (goluri: Dragoș 3, Cotoș 2, Desmerean, Olar, Indrei), CSS Târgoviște, însă s-a clasat pe locul 8 și va evolua în play-out.

 

După cele 11 meciuri din sezonul regulat, Fotbal Feminin Baia Mare a adunat 11 puncte din 3 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri. Începând din martie 2022, băimărencele vor juca în play-out alături de echipele de pe locurile 6-12: Piroș Security Arad, Banat Girls, Ladies Târgu Mureș, CSS Târgoviște, Universitatea Galați.

 

Pentru titlul de campioană (care are ca favorită categorică Universitatea Olimpia Cluj, care a avut 11 victorii din 11 partide) vor lupta în play-off: Universitatea Olimpia Cluj, Heniu Prundu Bârgăului, CSM Alexandria, Vasas Femina, Politehnica Timișoara și Fair Play.

 

* Foto generică: @ Ovidiu Dragomir via Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here