PLAN – Cum arată proiectul de transformare a fostului Centru de Planificare Familială din Baia Mare în sediul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor

0
658

SCHIMBARE DE DESTINAȚIE. Așa cum 2mnews v-a anunțat încă din 29 ianuarie 2022 (momentul producerii evenimentelor – detalii AICI), Consiliul Județean (CJ) Maramureș vrea să reabiliteze/modernizeze clădirea fostului Centru de Planificare Familială (situată în Baia Mare, pe str. Moldovei nr. 14) și să o transforme în noul sediul al Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Maramureș, instituție care acum își desfășoară activitatea în Palatul Administrativ din municipiul reședință de județ.

 

Astăzi, 19 aprilie 2022, consilierii județeni au aprobat depunerea spre finanțare a proiectului (se încearcă obținerea a 2,12 milioane de lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență). Despre modul în care se dorește reabilitarea/metamorfozarea clădirii, aveți detalii într-un 2mnews publicat în 16 aprilie 2022 (detalii AICI).

 

În imagini (a căror sursă este CJ Maramureș), aveți situația actuală a clădirii și imaginea clădirii dacă proiectul (care a fost realizat de arhitect Raluca Rațiu de la Brilio Concept SRL din Cluj) va fi implementat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here