PIAȚA REZIDENȚIALĂ – Câte tranzacții imobiliare s-au înregistrat în Maramureș în prima jumătate a anului: creștere de 7,29% față de 2022

0
664

TRANZACȚII IMOBILIARE MARAMUREȘ. În prima jumătate a anului, în Maramureș s-au înregistrat 4.282 de tranzacții imobiliare (terenuri, construcții, locuințe), conform unei statistici oficiale a Agenției Naționale pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară.

 

O analiză a dinamicii vânzărilor în domeniul imobiliar clasează județul pe locul 29 în clasamentul național (care include cele 41 de județe + București) – comparativ cu anul trecut, județul a urmat 4 locuri în clasamentul național. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, se observă o creștere numerică cu 291 de imobile și o creștere procentuală de 7,29%.

 

În luna iulie, în județ au fost înregistrate 548 de tranzacții, cele mai multe fiind trenurile intravilane fără construcții (190) – pe locul 16 la nivel național -, locuințele (apartamente/case – 155) și terenurile intravilan cu construcții (136).

 

Cătălin VISCHI, Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here