PERSEVERENȚĂ – Deși consilierii au aprobat un buget de „doar” o jumătate de milion de lei, primarul nu cedează și le cere joi să aloce bugetul dorit: 1,2 milioane de lei

0
276

ALOCARE. Într-o ședință extraordinară care va avea loc joi, 12 aprilie, proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării de către Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor” va fi supus din nou votului consilierilor municipali.

 

Inițial, aceștia au aprobat cheltuirea din bugetul municipiului a „doar” 500.000 de lei, însă denumirea evenimentului (care durează o singură zi) a fost ușor modificată și proiectul repus din nou pe ordinea de zi a ședinței forului decizional al urbei, alocarea fiind aceeași pe care a dorit-o inițial primarul Cătălin Cherecheș: 1,19 milioane de lei.

 

În cazul în care acum, a treia oară!, proiectul va fi aprobat în forma dorită de primarul municipiului,  îşi încetează aplicabilitatea hotărârea prin care consilierii locali au alocat suma de o jumătate de milion de lei evenimentului din 2 mai care deschide anul în care Baia Mare este Capitală a Tineretului din România.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ