PERSEVERENȚĂ – Deși consilierii au aprobat un buget de „doar” o jumătate de milion de lei, primarul nu cedează și le cere joi să aloce bugetul dorit: 1,2 milioane de lei

0
345

ALOCARE. Într-o ședință extraordinară care va avea loc joi, 12 aprilie, proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării de către Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor” va fi supus din nou votului consilierilor municipali.

 

Inițial, aceștia au aprobat cheltuirea din bugetul municipiului a „doar” 500.000 de lei, însă denumirea evenimentului (care durează o singură zi) a fost ușor modificată și proiectul repus din nou pe ordinea de zi a ședinței forului decizional al urbei, alocarea fiind aceeași pe care a dorit-o inițial primarul Cătălin Cherecheș: 1,19 milioane de lei.

 

În cazul în care acum, a treia oară!, proiectul va fi aprobat în forma dorită de primarul municipiului,  îşi încetează aplicabilitatea hotărârea prin care consilierii locali au alocat suma de o jumătate de milion de lei evenimentului din 2 mai care deschide anul în care Baia Mare este Capitală a Tineretului din România.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here