PERFORMANȚĂ – La 16 ani, înotătoarea băimăreancă Vanessa Maria Popa Raț, medaliată la Cupa României la seniori

0
428

NATAȚIE. Vineri, 3 iunie 2022, sportiva Vanessa Maria Popa Raț (CSM Baia Mare) a obținut medalia de bronz în proba de 200 m bras la Cupa României la înot pentru seniori în bazin de 50 de metri, competiţie găzduită de Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte.

 

Înotătoarea băimăreancă, în vârstă de doar 16 ani, care a concurat pe culoarul 5, a fost devansată doar de sportivele cluburilor Viitorul Cluj-Napoca și Corona Brașov, Brigitta Vass, respectiv Alexandra Dobrin, în contextul în care la probă au participat cele mai bune brasiste din țară, printre care și Fangli Henrietta (CSM Târgu Mureș), triplă campioană națională în acest an (a câștigat toate probele de bras: 50 m, 100 m și 200 m), care se pregătește la University of Houston (SUA).

 

Iată podiumul probei 200 m bras:

  1. Brigitta Vass (CSŞ Viitorul Cluj-Napoca) 02:33:08
  2. Alexandra Dobrin (CSM Corona Braşov) 02:37:07
  3. Vanessa Maria Popa Rat (CSM Baia Mare) 02:37:94.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here