PERFORMANȚĂ – Candidatul PNL la Primăria Municipiului Sighetu Marmației, număr impresionant de semnături de la susținători

1
1450

CAMPANIE ELECTORALĂ. Duminică, 16 august 2020, echipa PNL Sighetu Marmației condusă de Daniela Onița Ivașcu, candidatul pentru Primaria Sighetu Marmației, a depus la Biroul Electoral Municipal listele cuprinzând semnăturile sustinătorilor și simpatizanților liberali.

 

Liberalii au strâns peste 5.800 de semnături din toate cartierele municipiului Sighetu Marmației. Având în vedere dimensiunea electoratului sighetean și tendința actuală a populației de a fi sceptică atunci când își oferă semnătura de susținere, numărul de semnături reprezintă un record în domeniu, care poate fi comparat cel strâns de partid în orașele mari ale României.

 

Sighetenii au încredere în noi! Estimez că în această acțiune de strângere a semnăturilor am vorbit direct cu cel puțin două treimi dintre ei. Să știți că în situația actuală de raportare a omului la politică, cel care îți dă semnătura este și un fidel susținător. Le mulțumesc tuturor sighetenilor care prin aceste semnături mi-au spus direct că mă susțin pentru câștigarea funcției de primar al Sighetului. Sunt impresionată, fericită și obligată să fac tot ceea ce-mi stă în putință pentru a dezvolta orașul!, a declarat Daniela ONIȚA-IVAȘCU, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației.

Actiunea de strângere a semnăturilor s-a desfășurat după o strategie bine pusă la punct, în care fiecare candidat înscris pe lista PNL pentru Consiliul Local Sighetu Marmației s-a implicat pentru a discuta cu oamenii și a le demonstra că varianta liberală este acum cea mai potrivită pentru Sighetu Marmației.

 

Pe listele PNL Sighetu Marmației se află sigheteni din toate categoriile sociale, cu vârste cuprinse între 18 și 90 de ani, oameni care reprezintă atât populația activă a Sighetului, dar și pe adolescenți, studenți și pensionari.

 

Biroul de presă PNL Sighetu Marmației

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Bla bla blat! Narcisista secolului va distruge orasul în maxim un an de zile.Nu are nimic din ce sa i recomande cum ca ar transforma raul in bine.Sper ca sighetenii sa fie mai deștepți și mai multi decât cei 5800! Deșii pare doar o scena din filmul doamnei….avocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here