PERFORMANȚĂ – Băimăreanul Vlad Robu, medalie de bronz la matematică, la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada (Federația Rusă)

0
1105
Vlad Nicolae Robu

MATEMATICĂ. Vlad Nicolae Robu, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, a fost medaliat cu bronz la disciplina matematică, la a XXIV-a ediție a Olimpiadei Internaționale Pluridisciplinare Tuymaada, desfășurată la Yakutsk (Republica Saha/Federația Rusă). La competiția din acest an participat peste 150 de concurenți din șase țări: Federația Rusă, Kazahstan, Indonezia, Singapore, Bulgaria și România.

 

Lotul României a luat 12 premii (două medalii de aur cu punctaj maxim, opt medalii de argint, o medalie de bronz și o mențiune). Pe discipline, România a luat trei medalii de argint la chimie, o medalie de argint, una de bronz și o mențiune la matematică, o medalie de aur și două de argint la informatică, o medalie de aur și două de argint la fizică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ