PERFORMANȚĂ – Băimăreanul Vlad Robu, medalie de bronz la matematică, la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada (Federația Rusă)

0
1863
Vlad Nicolae Robu

MATEMATICĂ. Vlad Nicolae Robu, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, a fost medaliat cu bronz la disciplina matematică, la a XXIV-a ediție a Olimpiadei Internaționale Pluridisciplinare Tuymaada, desfășurată la Yakutsk (Republica Saha/Federația Rusă). La competiția din acest an participat peste 150 de concurenți din șase țări: Federația Rusă, Kazahstan, Indonezia, Singapore, Bulgaria și România.

 

Lotul României a luat 12 premii (două medalii de aur cu punctaj maxim, opt medalii de argint, o medalie de bronz și o mențiune). Pe discipline, România a luat trei medalii de argint la chimie, o medalie de argint, una de bronz și o mențiune la matematică, o medalie de aur și două de argint la informatică, o medalie de aur și două de argint la fizică.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here