PERCHEZIȚIE – Autoutilitară Nissan, furată din Norvegia și găsită la dezmembrări auto în satul maramureșean Tisa

0
654

INFRACȚIUNE PENALĂ. Într-un punct de lucru pentru dezmembrări auto din satul maramureșean de frontieră Tisa (comuna Bocicoiu Mare), poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi indisponibilizat în cadrul unei percheziții o autoutilitară Nissan Cabstar, în valoare de 48.000 lei, căutată din martie 2019 de autoritățile din Norvegia.

 

Respectiva firmă îi aparține unui cetăţean român în vârstă de 34 de ani, iar procurorul de caz din Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută în Codul Penal. De asemenea, cercetarea vizează documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here