PENTRU SUSȚINERE – Prim-ministrul Florin Cîțu, în Maramureș din postură de candidat la președinția PNL: Am venit să-mi susțin moțiunea România liberală

0
1172

ALEGERI PNL. Se apropie alegerile în PNL (25 septembrie), iar prim-ministrul Florin Cîțu a venit în Baia Mare din postură de politician, pentru a-și susține în fața liberalilor maramureșeni moțiunea “România liberală” cu care va candida pentru președinția PNL. Cîțu a fost însoțit de ministrul de Interne Lucian Bode și cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la întâlnire au mai participat președintele PNL Maramureș și al Consiliului Județean, Ionel Bogdan, vicepreședintele CJ Maramureș și al PNL Maramureș, Doru Alexandru Lazăr și cei trei parlamentari PNL Maramureș, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș și deputații Călin Ioan Bota și Florin Alexandru Alexe.

 

Într-o scurtă întâlnire cu presa locală, Cîțu a vorbit, scurt, de la un pupitru inscripționat Consiliul Județean Maramureș, spunând că, înaintea conferinței politice a avut o discuție administrativă cu Bogdan, despre finanțarea proiectelor care fac parte din programul de asigurare a independenței energetice a României (respectiv a proiectelor locale care pot fi incluse în programul național, în speță istorica edificare a Barajului Runcu) și despre binefacerile Programului Național de Investiţii ”Anghel Saligny”, un proiect aprobat de Guvern, prin care se vor investi în următorii 7 ani 50 de miliarde de lei în comunitățile locale care au nevoie de canalizare și drumuri asfaltate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here