PENTRU ÎNCĂ UN TITLU – CSM Știința Baia Mare joacă finala pentru a câștiga un nou titlu de campioană a României

0
273

RUGBY. CSM Ştiinţa Baia Mare va juca pentru un nou titlu de campioană națională, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, cu câștigătoarea din cea de-a doua semifinală a campionatului (CSA Steaua – SCM Timişoara, meci care se joacă în această după-amiază pe stadionul Ghencea).

 

În prima semifinală, băimărenii au surclasat, fără nicio emoție, CS Dinamo Bucureşti, într-un meci desfășurat pe teren propriu, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare. Scorul, 76-19 (43-14), scutește de orice comentariu suplimentar. De altfel, în cele 18 meciuri disputate până acum între cele două echipe, 17 au fost câștigate de băimăreni.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here