PENTRU COPII – Sâmbătă și duminică, este prezentat spectacolul care se joacă de peste 38 de ani la Teatrul de Păpuși din Baia Mare

0
275

TEATRUL DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11.00 și duminică, 11 aprilie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși din Baia Mare prezintă spectacolul pentru copii “Locomotivioara leneșă”, de Samuil Marșak, în regia lui Kovacs Ildiko. Este o poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii și despre jocuri. Spectacolul este jucat la Teatrul de Păpuși din Baia Mare de peste 38 de ani (premiera a avut loc în 19 septembrie 1982).

 

Distribuția: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Sonia Codorean, Ruxandra Lăzărescu, Felix Arțuche, Vlad Crișan. Scenografie: Ida Grumaz; ilustrație muzicală: Iolanda Abraham; regie tehnică și sunet: Sule Zsolt; lumini: Liviu Goron; construcții păpuși și decoruri: Rozalia și Kalman Sule.

 

Spectacolul durează o oră, iar prețul unui bilet este 7 lei. Informații și rezervări: tel. 0730.270.926. Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, să poarte mască de protecție, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here