PENTRU COPII – Mirela Valeria Brezoczki: „Copiii din comunitatea noastră au nevoie de susținerea și sprijinul nostru”

0
136

ADVERTORIAL. Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă am dorit să aducem zâmbetul și bucuria pe fețele copiilor care au nevoie de sprijinul și susținerea noastră. Împreună cu doamnele liberale și colegi din organizațiile maramureșene, ne-am bucurat să organizăm activități de creație pentru copiii din Sighetu Marmației, Baia Sprie și Cicârlău.

 

Copiii nevoiași, proveniți din familii monoparentale și nu numai, au participat la atelierele de creație unde au realizat ornamente pentru brad, au colindat și au primit cu multă bucurie darurile pregătite special pentru ei. Scopul nostru principal este de a ajuta copiii din comunitatea maramureșeană, dăruindu-le în prag de sărbători rechizite, hăinuțe și jucării, lucruri obișnuite pentru noi, dar atât de importante pentru ei.

 

Mă bucură faptul că mulți colegi liberali s-au implicat în organizarea acestor acțiuni și, totodată, doresc să le mulțumesc pentru tot efortul depus, pentru că fără sprijinul lor aceste evenimente nu ar fi fost posibile. Acțiunile de genul acesta vor continua an de an, în prag de sărbători de iarnă și ne vom strădui să facem cât mai mulți copii să zâmbească, să aibă un Crăciun binecuvântat, așa cum ne dorim cu toții.

 

Sărbători fericite alături de cei dragi și un An Nou plin de binecuvântări și împliniri!

 

Mirela Valeria Brezoczki, Președinte OFL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here