PENTRU COPII – În weekend, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, spectacolul “Degetul poznaș”

0
107

TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 15 mai și duminică, 16 mai, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși din Baia Mare prezintă spectacolul pentru copii “Degetul poznaș”, de Matei Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste de peste 3 ani, durează 40 de minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 7 lei. În distribuție: Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea, Liliana Voș.

 

În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursulețul de pluș, o va însoți în aventura, ce o va purta în casa unui magician, în coliba unei vrăjitoare și în grădina unui marțian. Dar, ca în mai toate poveștile, zâna cea bună va fi cea care-i va îndeplini dorința: regăsirea degetului poznaș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here