PENTRU COPII – Duminică, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, „Scufița Roșie”, după Frații Grimm

0
329

SPECTACOL. Duminică, 13 iunie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul „Scufița Roșie”, după Frații Grimm, în regia Eugeniei Ciotlăuș și scenografia Idei Grumaz.

 

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, cu toate întâmplările ei pe care le trăiește prin toate locurile pe care le colindă, o puteţi vedea într-o versiune scenică în imaginaţia regizoarei Eugenia Ciotlăuş şi reluată de Doina Glăvuţ, fostă actriţă a Teatrului de Păpuşi. Un spectacol ce face parte din categoria spectacolelor copilăriei.

 

În distribuție, actorii Felix Arțuche, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Claudia Revan. Din colectivul tehnic: regie tehnică și sunet – Sule Zsolt, lumini – Liviu Goron. Spectacolul durează 60 minute, prețul unui bilet este 7 lei.

 

* Foto generică: @Alin Zelenco

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here