PENTRU COPII – „Degetul poznaș” va fi prezentat în grădinițe din Baia Mare, Baia Sprie și Șisești

0
167

SPECTACOL. Săptămâna viitoare, în perioada 25-29 noiembrie 2019, la mai multe grădinițe din Maramureș va fi prezentat „Degetul poznaș”, un spectacol pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, realizat de Asociația Culturală Atelier ’92.

 

Premiera spectacolului, în regia lui Radu Dinulescu, după textul lui Matei Vișniec, va avea loc în 25 noiembrie 2019, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, spectatori fiind copiii din sistemul instituționalizat de protecție. După premieră, spectacolul va fi prezentat și copiilor din mai multe grădinițe din Baia Mare, Baia Sprie și Șisești.

 

Din distribuția spectacolului în care o fetiță, Larisa, și ursulețul ei de pluș îi invită pe cei mici într-o călătorie fascinantă și plină de surprize, în căutarea unui degețel poznaș dispărut în țara jucăriilor, fac parte actrițele Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea și Liliana Voș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here