PENTRU CEI MICI – De 1 iunie, pentru copiii maramureșeni, un spectacol de teatru și multe surprize oferite de PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota

0
449

ZIUA COPILULUI. De 1 Iunie, copiii maramureșeni sunt așteptați la un spectacol de teatru de excepție, unde vor avea parte de multe surprize special pregătite pentru ziua lor. Organizația PNL Baia Mare, împreună cu deputatul Călin Bota, au organizat mai multe evenimente pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

 

Îmi doresc să aducem bucurie și multe zâmbete pe fețele copiilor în fiecare zi, iar în această zi specială, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copiilor, ne-am gândit să le oferim un spectacol de teatru dedicat lor, împreună cu alte surprize pe care le-am  pregătit împreună cu colegii mei de la PNL Baia Mare. Vrem să le oferim copiilor o zi în care să se bucure din plin de această sărbătoare, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Începând cu ora 11.00, cei mici, însoțiți de părinți și bunici, sunt așteptați la Teatrul Ararat (situate în Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare) a pentru a se bucura de o piesă de teatru de excepție: “Când jucăriile spun pa”, un spectacol realizat de Claudiu Pintican. De asemenea, pe copii îi așteaptă premii și multe alte surprize pregătite pentru a sărbători împreună Ziua Copiilor.

 

Cei care doresc să participe la spectacolul de teatru, o pot face accesând link-ul următor: https://forms.gle/TdCjViJNWmBdTXPN7.

 

Biroul de presă PNL Baia Mare

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here