PEDEAPSĂ PENTRU PROSUMATORI – Senator USR Dan Ivan: Guvernul PSD-PNL taxează și lumina soarelui!

0
196
Dan Ivan

REACȚIE. În plină criză energetică, Guvernul PSD-PNL îi pedepsește pe românii care au investit în energia solară cu noi taxe : îi pune să plătească pentru energia pe care ei o produc și tot ei o consumă.

 

Pe scurt, o taxă pe soare. „PSD-ul ne-a obișnuit cu ordonanțe date la ceas de seară, însă acum pare că și cei de la PNL și UDMR li se alătură în procesul de emitere a ordonanțelor pe nepusă masă și, de parcă nu ar fi suficient, conținutul acestora este lipsit de sens, chiar aberant. Să pui o taxă pe lumină provenită de la soare…

 

Statul ar trebui să încurajeze cetățenii și firmele să devină prosumatori și să  elimine birocrația în domeniu”, a precizat senatorul Dan Ivan. Cei de la USR anunță că vor sesiza Comisia Europeană dacă cei de la guvernare nu vor scoate ” taxa solară”.

 

Biroul parlamentar al senatorului USR Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here