PE MUCHIE DE CUȚIT – Minaur, înfrântă de Dobrogea Sud Constanţa la ultima aruncare

1
306

GOL OTRĂVIT. În această seară, în turneul de la Sfântu Gheorghe, CS Minaur Baia Mare a fost învinsă de HC Dobrogea Sud Constanţa cu scorul de 29-28 (16-16), într-un meci care a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Victoria constănțenilor, clasați pe locul 2, a venit la ultima aruncare a meciului, golul fiind înscris de rusul Komogorov, golgheterul învingătorilor cu 6 reușite.

 

Pentru băimăreni au înscris Csepreghi 10, Cip 5, Căbuţ 5, Edmilson Andrade Araujo 3, Ramba 2, Skrobic 2, Buşecan 1. De la Dobrogea Sud, în afară de Komogorov (6 goluri) s-au mai remarcat Nikolic (6 goluri), Gabriel Ilie (4 goluri), Chiuffa (4 goluri) și portarul Ionuţ Iancu (care a apărat și două aruncări de la 7 metri).

 

Iată rezultatele celei de-a 7-a etape:

CS Minaur Baia Mare – AHC Dobrogea Sud 28-29 (16-16)

CSA Steaua Bucureşti – CSM Reşiţa 28-22 (13-10)

CSU din Suceava – CS HC Buzău 24-30 (11-19)

AHC Potaissa Turda – CSM Vaslui 34-29 (18-14)

SCM Politehnica Timişoara – CSM Bucureşti 26-22 (13-11)

 

Dinamo a câştigat la ”masa verde” cu CSM Focşani, echipă exclusă din turneu, iar CS Magnum Botoşani şi CSM Bacău nu s-au prezentat la cel de-al doilea turneu din cauza cazurilor de infectare cu coronavirus. Subliniere: Minaur Baia Mare s-a prezentat la turneu în pofida faptului că are mai mulți jucători pozitivi COVID-19 (a venit la Sfântu Gheorghe cu doar 13 jucători).

 

Iată cum arată clasamentul după primele 7 etape:

  1. CS Dinamo Bucureşti 18 puncte (6 jocuri)
  2. AHC Dobrogea Sud 18 p (6 jocuri)
  3. CSM Bucureşti 15 p (7 jocuri)
  4. CS HC Buzău 13 p (7 jocuri)
  5. AHC Potaissa Turda 12 p (6 jocuri)
  6. CS Minaur Baia Mare 12 p (6 jocuri)

 

* Foto: CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Indiscutabil am facut un meci mai bun decit cel cu CSM.Determinarea si intrarea lui CABUT ne-au tinut in joc 58 de minute,iar ultimele doua au scos la iveala realitatea.Faptul ca avem doar 13 jucatori este praf in ochi.Avem 4 din cele 5 tranferuri facute cu surle si trimbite,avem golgeterul ligii nationale in ultimii doi ani,avem campioni nationali din ultimele editii,avem secund de la nationala,avem tineri de valoare.De fapt nu avem ECHIPA !!!Fara CSEPREGHI am fi din start in play-out.Asa mai avem o sansa sa terminam pe locul 8.Suntem la jumatatea turului si am batut doar echipele slabe din campionat.Duelurile grele abia acum urmeaza:CALARASI,TURDA,TIMISOARA,DINAMO,STEAUA.Poate cu ajutorul COVIT mai cistigam dar cu fortele noastre mai greu.Nu inteleg ardoarea cu care ziaristii se lupta sa-i scoate eroi pe jucatorii de la MINAUR.La investitiile facute jocul bun trebuie sa fie normalitate, nu sa le ridicam statui.Nu evoluam daca pentru orice rezultat mai bunicel,bagam sub pres problemele si greselile care sunt reale.Noua suporterilor ne ramine speranta ca lucrurile se vor schimba,iar pentru cei care nu se pot abtine ,SPOR LA DAT LIMBI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here