PACT – Zetea și Cherecheș vor finanța din banii județului și ai municipiului și echipa de fotbal feminin, care se va numi Fotbal Feminin Baia Mare

0
681

FOTBAL FEMININ. În pactul politic al celor doi pesediști care controlează în acest moment județul Maramureș și municipiul Baia Mare, Gabriel Valer Zetea și Cătălin Cherecheș (care au anunțat că sunt aliați politici pentru a controla și în următorii 4 ani cele două entități administrative), la capitolul Sport a fost inclusă și echipa de fotbal feminin Independența Baia Mare.

 

Conform planului celor doi pesediști, începând din sezonul viitor vor finanța din pușculițele Maramureșului și Băii Mari mai multe echipe sportive (de fotbal, handbal etc.). În privința fotbalului feminin, atenția celor doi s-a îndreptat spre echipa Independența Baia Mare, care activează în Liga 1 (în ultimul sezon s-a clasat pe locul 8 din 12 echipe, cu 3 victorii, 1 egal și 7 înfrângeri – din 11 meciuri disputate până la sistarea competiției).

 

După ce 10 ani a activat sub denumirea Independența, echipei băimărene i se va schimba denumirea în ACS Fotbal Feminin Baia Mare și, fiind finanțată de județ și de municipiul de reședință “va reuni cele mai bune jucătoare din județ”, pentru că astfel “se va dezvolta un nou proiect ambițios la nivelul județului Maramureș”.

 

La conducerea administrativă a noii echipe cu titulatură atât de inspirată a fost adus Călin Boloș (foto mic stânga, 42 de ani), fostul președinte al echipei de Liga a 2-a ACS Venus Maramureș Satulung, în staff-ul administrativ fiind păstrați și Florin Ianoș (fostul președinte executiv al Independența) și Marcel Popa (fostul director sportiv al Independența).

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here