„ORA BANILOR” – Reprezentanții BNR Maramureș le-au predat elevilor din 91 de școli din Maramureș și Satu Mare o lecție de educație financiară

0
220

EDUCAȚIE FINANCIARĂ. Marți, 18 octombrie 2022, reprezentanții Agenției Băncii Naționale a României Maramureș au predat în 91 de unități de învățământ din județele Maramureș și Satu Mare o lecție de educație financiară, proiect generat la nivel național de Banca Națională a României (BNR), în parteneriat cu Ministerul Educației și inspectoratele școlare județene.

 

Lecția de educație financiară are scopul creșterii nivelului de conștientizare a importanței educației financiare în rândul elevilor, reprezentanții BNR Maramureș interacționând în cadrul evenimentului cu circa 7.450 elevi din ciclurile primar, gimnazial și liceal, cu care au discutat pe durata unei ore despre istoria banilor și a băncilor.

 

Acest eveniment este parte a preocupărilor băncii centrale de a promova importanța educației financiare, susținute și prin programele și proiectele derulate la nivel național încă din 2009 și cuprinse în Strategia multianuală de acțiune în domeniul educației financiare a BNR.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here