OPERAȚIUNE – Grup infracțional organizat din Baia Mare, reținut după ce ar fi plasat în Satu Mare și Maramureș 10.000 de euro falsificați

0
2002

EURO CONTRAFĂCUȚI. Trei băimăreni cu vârste de 28 de ani, 29 de ani și 43 de ani, au fost reţinuţi, joi, 6 februarie, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş şi Satu Mare și din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, în urma a trei percheziţii domiciliare.

 

Conform polițiștilor implicați în anchetă, cei trei fac parte dintr-o grupare specializată în plasarea de monedă falsă și ar fi plasat în județele Satu Mare și Maramureș circa 10.000 de euro contrafăcuţi.

 

Polițiștii susțin că persoanele reținute ar fi introdus suma de 10.000 de euro falsificați în august 2019, din Italia, și au spălat banii cumpărând aparatură de pe un site on-line, pe care ulterior o vindeau. Cei trei au fost menținuți în arest preventiv pentru 24 de ore, mâine urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de menținere a măsurii.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here