OPERAȚIUNE DIICOT – Soții maramureșeni Zorro și Frunzuna Varga, arestați pentru vânzarea de droguri

0
2182

VÂNZARE DE DROGURI. Soții Zorro Alexandru (42 de ani) și Frunzuna Varga (39 de ani), reținuți de DIICOT Maramureș în urma unei operațiuni prin care la domiciliul lor a fost descoperită o cantitate de 11,8 grame de substanţe psihoactive, pregătită pentru ambalare în plicuri de plastic de dimensiuni reduse, au fost arestați pentru 30 de zile, în urma unei decizii a magistraților Tribunalului Maramureș, luată la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureş.

 

Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracțiunii de efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Conform rechizitoriului DIICOT, în perioada 1 ianuarie – 29 iulie 2020, cei doi au achiziționat, în mod repetat, au deţinut în scopul comercializării şi au vândut direct mai multor persoane substanţe cu efecte psihoactive care fac parte din clasa cannabinoizilor sintetici.

 

Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, apelul urmând să fie soluționat de Curtea de Apel Cluj, a comunicat vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, judecător Mihai Bogdan Pop.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here