OMUL-ECHIPĂ – Decimată de COVID-19, Minaur Baia Mare, a 4-a victorie din 4 meciuri: Csepreghi a marcat aproape jumătate din golurile băimărenilor

0
386

HANDBAL. În etapa a 5-a a Ligii Naționale la handbal masculin, disputată în al doilea turneu al sezonului, la Sfântu Gheorghe, s-au disputat doar cinci meciuri din cele opt meciuri, din cauza situaţiei pandemice. Minaur Baia Mare a disputat al 4-lea joc din acest sezon (unul fiind anulat din cauza infectării cu noul coronavirus a jucătorilor de la Magnum Botoșani), încheind din nou cu victorie, 27-24 (10-12), cu CSM Reșița, deși are numeroși jucători din lotul de 23 pozitivi la COVID-19.

 

De la Minaur s-au remarcat Alexandru Csepreghi, care a marcat aproape jumătate din golurile băimărenilor, și portarul Ionuț Ciobanu, cu 14 intervenții salvatoare (a apărat și un 7 metri). Pentru echipa antrenată de Adrian Petrea și Alexandru Sabou au înscris: Alexandru Csepreghi 12 goluri (2 din 7 metri), Sergiu Makaria și Ionuț Ramba cu câte 4 goluri, Tomas Cip și Erik Pop câte 2 goluri, Daniel Mureșan, Mihai Bușecan și Georgel Haiduc câte 1 gol. De la reșițeni s-au remarcat Alexa Milosevic (7 goluri) și Marius Bahan (5 goluri).

 

Iată rezultatele complete înregistrate în etapa a 5-a: CSU Suceava – Potaissa Turda 24-34, CSM Făgăraş – HC Buzău 28-29, Minaur Baia Mare – CSM Reşiţa 27-24,  Dunărea Călăraşi – CSM Bucureşti 20-22 şi CSM Vaslui – Dinamo Bucureşti 40-26. HCDS Constanţa – CSM Focşani a fost amânat pentru astăzi, un jucător al CSM Focșani fiind suspect de COVID-19, iar Poli Timişoara – Magnum Botoşani şi Steaua Bucureşti – CSM Bacău au fost amânate, Magnum Botoșani și CSM Bacău având numeroase cazuri de jucători testaţi pozitiv la COVID-19.

 

În acest moment, Minaur este pe locul 4 cu 4 victorii din 4 meciuri și are următorul meci cu CSM București, miercuri, de la ora 18.25. În acest sezon, CSM București are 4 victorii și o înfrângere (la AHC Dobrogea Sud, echipă clasată pe locul 2, după liderul Dinamo București). Ultimul meci dintre cele două echipe, desfășurat la București, în 6 decembrie 2019, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, cu 29-24.

 

Acest al doilea turneu al Ligii Naționale se încheie duminică.

 

* Foto: Alex Nicodim

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here