OFICIALIZARE – După căpitanul Căbuț, Minaur Baia Mare îl pierde și pe tânărul internațional Tudor Buguleț, transferat de campioana Dinamo București

0
257

TRANSFER – MINAUR BAIA MARE. Campioana Dinamo București a anunțat oficializarea transferul extremei dreapta de la Minaur Baia Mare, tânărul internaţional Tudor Bogdan Buguleţ (22 de ani) – a debutat la echipa națională de handbal masculin în 2021.

 

Atât plecarea lui Buguleț de la echipa băimăreană, vicecampioană națională pentru al doilea an consecutiv, cât și a capitanului echipei Minaur, Călin Căbuț – la Constanța (locul 3 în Liga I) -, erau anunțate încă din timpul derulării campionatului, de altfel Buguleț fiind cel mai puțin folosit jucător de echipa băimăreană dintre cei 3 de pe postul de extremă dreaptă, antrenorul Sabou mizând în special pe ucraineanul Kozakevych și pe cehul Číp.

 

În acest sezon, Tudor Buguleț a jucat în 16 meciuri și a înscris 13 goluri. Buguleţ (22 de ani, 1,91 m înălţime), jucător de mână stângă, care încheie după 3 ani ciclul de la Baia Mare, a semnat un contract de 3 ani cu Dinamo, unde concurează pe post cu ucraineanul Andrii Akimenko. Este considerat unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii 2 ani.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here