OFICIAL – Zborurile Baia Mare – Londra vor fi operate de Tarom, până când HiSky obține autorizația de zbor în Marea Britanie

0
572

DECIZIE. Zborul companiei HiSky Europe SRL Londra – Baia Mare programat pentru miercuri, 22 decembrie 2021, cu plecare din Aeroportul Stansted (Londra) la ora 09:45 (ora locală Marea Britanie) și aterizare la ora 14:15 (ora României) pe Aeroportul Internațional Maramureș va fi operat de către o aeronavă a companiei Tarom, aceasta având acceptul pentru operarea zborului din partea CAA (Civil Aviation Authority) UK.

 

De altfel, până când compania HiSky Europe SRL, care administrează operatorul aerian HiSky, va obține autorizația necesară pentru a zbura în Marea Britanie toate zborurile programate din Baia Mare cu destinația Londra (Stansted) vor fi operate cu o aeronavă Tarom, a anunțat conducerea Aeroportului Internațional Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here