OFICIAL – Viorel Fotache revine la Minaur Baia Mare, echipă cu care a devenit campion în 2015 și pe care a părăsit-o din cauza restanțelor financiare

0
381

TRANSFER. Interul stânga Viorel Fotache (32 de ani – în foto, cu trofeul în mână) revine în Liga Națională, la Minaur Baia Mare, echipa cu care a câștigat în 2015 titlul de campion național, Cupa României și Supercupa României, acesta semnând un contract pentru 2 ani, a anunțat clubul băimărean.

 

El a fost și căpitan al echipei Minaur în perioada în care formația băimăreană a jucat în Liga Campionilor, dar a părăsit echipa în 2015, după ce a fost suspendat de club, alături de pivotul Uros Vilovski, pentru că ar fi solicitat drepturile financiare neachitate pe mai multe luni. De altfel, în timpul desfășurării meciurilor din grupele Champions League 2015, chiar antrenorul principal, danezul Lars Walther, a părăsit echipa din cauza restanţelor financiare, competiția fiind încheiată cu secundul Petru Pop pe banca tehnică a echipei Minaur.

 

După perioada Minaur, Fotache s-a transferat în Germania, la TVB 1898 Stuttgart (2015-2017), apoi revenind în România, unde a jucat pentru AHC Dunărea Călărași (2017-2019) și CSM București (2019-2021), iar în sezonul acesta (2021-2022) a jucat pentru echipa maghiară Grundfos Tatabánya.

 

* Foto arhivă 2015: @ProSport

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here