OFICIAL – Tribunalul Maramureș, acum și pe Facebook

0
724

FACEBOOK. Începând din 4 februarie 2020, cea mai înaltă instanță judecătorească din județ, Tribunalul Maramureș a deschis o pagină oficială pe platforma de socializare Facebook. Într-un comunicat remis 2mnews, conducătorul Biroului de Informare și Relații Publice al instituției, judecător Mirela Roxana Petrariu a precizat că demersul este argumentat de „generarea pentru utilizatorii de Facebook a unui nou instrument de comunicare, menit să asigure răspândirea imediată a informaţiilor de interes public”.

 

Cei interesați pot găsi pagina de Facebook a instituției sub denumirea „Tribunalul Maramureş – Oficial”. De asemenea, informaţiile privind activitatea instanţei pot fi obţinute şi accesând pagina de internet a Tribunalului Maramureş de pe portalul instanţelor de judecată, sau prin modalitatea clasică, contactând instituţia prin intermediul compartimentelor arhivă, registratură şi birou de informare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here