OFICIAL – Spitalul Județean de Urgență și Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare, declarate focare de infecție COVID-19

0
3472

DOUĂ NOI FOCARE ÎN MARAMUREȘ. Patru cadre medicale din secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare sunt infectate cu SARS-CoV-2. Toate cele paru cadre medicale sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Maramureș a declarat focar la Spitalul de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare și a declanșat ancheta epidemiologică. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului medical, dar și a pacienților din secția Urologie, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

În urmă cu puțin timp, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a confirmat existența a 8 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare. Toate cele 8 persoane sunt asimptomatice. Și în acest caz, DSP Maramureș a declarat focar la clubul sportiv și a demarat ancheta epidemiologică. De asemenea, unitatea sportivă a fost dezinfectată.

 

Pe fondul  creșterii numărului de cazuri în județ, CJSU Maramureș cere cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here