OFICIAL – S-a încheiat perioada de transferuri: care sunt noutățile și plecările de la reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea

1
917

FOTBAL. Conform calendarului FRF, perioada de transferuri din această iarnă s-a încheiat în 8 februarie 2021, după această dată cluburile mai pot legitima doar jucători care au devenit liberi de contract cel târziu în 8 ianuarie 2021. Conform listei oficiale FRF, echipa maramureșeană de Liga a II-a, ACS Fotbal Comuna Recea, are 5 noutăți în lot (3 jucători transferați și 2 împrumutați) și 4 plecați/transferați. În fapt, situația e puțin diferită – o vom explica.

 

La capitolul Veniri, Fotbal Comuna Recea i-a adus, pe lângă noul antrenor Florin Fabian (care îl înlocuiește pe banca tehnică pe Nae Constantin, al cărui contract a expirat la finalul anului trecut și nu a fost reînnoit din cauza lipsurilor financiare ale clubului maramureșean) pe experimentatul atacant băimărean Paul Batin (foto mare sus, 33 de ani, cu vechi stagii și zeci de goluri înscrise pentru echipe din Liga I – transferat după ce și-a reziliat contractul cu Minaur Baia Mare), fundașul Radu Alin Burdeț (22 de ani, transferat după ce și-a reziliat contractul cu Ripensia Timișoara) și fundașul Andrei Gal (21 de ani, transferat de la Pandurii Târgu Jiu).

 

De asemenea, alți doi jucători au venit la echipa din Recea sub formă de împrumut: mijocașul Alin Răzvan Fica (19 ani, împrumutat de la CFR Cluj-Napoca via Rapid) și mijlocașul argentinian Bryan Mendoza (27 de ani, împrumutat de la AFC Botoşani via FC Petrolul Ploieşti).

 

La capitolul Plecări, Fotbal Comuna Recea s-a despărțit de: golgheterul Arsène Junior Luboya Mukadi Kaba (28 de ani, plecat la U Craiova 1948), căpitanul Romariu Teodor Rus (26 de ani, plecat la ASU Politehnica Timișoara), fundașul central Vlad Opriş (24 de ani, plecat la Sportul Şimleu Silvaniei – acest transfer a fost înregistrat abia acum, dar jucătorul era plecat din vara anului trecut, după o accidentare și o operație suportată în Ungaria) și de tânărul fundaș central David Simion (22 de ani, plecat la Progresul Șomcuta Mare, în Liga a III-a).

 

Tot de la echipa maramureșeană a plecat, după ce și-a reziliat contractul, și australiano-croatul Ante Bakmaz (foto mic dreapta, 28 de ani). Despre fundașul central care a jucat până anul trecut la Recea s-a spus inițial că a plecat la FK Radnik Bijeljina, în prima ligă din Bosnia și Herțegovina, chiar a fost semnat contractul și a fost prezentat oficial ca fiind transferat (vezi foto mic), însă pentru că acest contract nu a fost înregistrat nici la FRF, nici la federația bosniacă, 2mnews a aflat că Bakmaz nu a fost păstrat în lotul lui Radnik, intrând în conflict cu antrenorul Darko Nestorović, care n-ar fi fost de acord să-i garanteze un loc de titular în formație. Așa că, în acest moment, Bakmaz este liber de contract (care a fost reziliat înainte ca jucătorul să evolueze pentru echipa bosniacă în vreun meci oficial), dar fără echipă.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here