OFICIAL – Ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Maramureș

0
1339

ALEGERI PREȘEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN. În urma tragerii la sorți a ordinii în care vor fi înscriși candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean la alegerile din 27 septembrie 2020, care a avut loc la sediul Biroului Electoral Județean Maramureș, cei 10 candidați vor figura pe următoarele poziții pe buletinul de vot:

 

  1. Viorica Marincaș (Pro România)
  2. Ovidiu Ionel Bogdan (PNL)
  3. Cornelia Negruț (ALDE)
  4. Romeo Dobocan (PMP)
  5. Valer Gabriel Zetea (Coaliția pentru Maramureș)
  6. Emanuel Vlad Duruș (USR PLUS)
  7. Mihail Valeriu Lascu (PV)
  8. Eduard Bogdan Aiacoboaie (PSDI)
  9. Mircea Ciocan (PER)
  10. Nistor Lihet (PRM).

 

Conform legii, pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot în prima urnă sunt introduși candidații partidelor politice/organizațiilor/alianțelor politice/alianțelor parlamentare care au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați. După tragerea la sorți a ordinii acestora, în etapa a doua sunt trase la sorți pozițiile pe buletinele de vot ale partidelor politice/organizațiilor/alianțelor politice/alianțelor care nu au reprezentare parlamentară (în cazul de față, USR PLUS, Coaliția pentru Maramureș, PV, PER, PSDI și PRM).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here