OFICIAL – Nou-venit în lotul lui Minaur Baia Mare: mijlocașul băimărean Alexandru Mărieș, cumpărat în urmă cu un an de Universitatea Craiova

0
696

MINAUR BAIA MARE – LOT. Mijlocașul dreapta Alexandru Mărieș (21 de ani), originar din Baia Mare, este noul cooptat în lotul echipei Minaur Baia Mare înaintea debutului în noul sezon de Liga a II-a, anunțul fiind făcut de clubul maramureșean.

 

Mărieș este fost component al Fotbal Comuna Recea (are 39 de meciuri în Liga a II-a), pentru care a marcat 5 goluri în campionat și unul în Cupa României, după desființarea echipei, în vara anului 2021, fiind transferat cu 5.000 euro și câteva procente dintr-un transfer ulterior la Universitatea Craiova (deși era cotat pe Transfermarkt la 125.000 euro), care l-a împrumutat la ACSM Poli Iași, de unde a revenit în lotul Universității la finalul lunii trecute, la expirarea împrumutului.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here