OFICIAL – Militar din paza Palatului de Justiție din Baia Mare, diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2

0
376

CAZ POZITIV – CORONAVIRUS. Conducerea Tribunalului Maramureș a anunțat oficial că marți, 26 mai 2020, a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un militar care asigura paza la Palatul Justiţiei a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2. Militarul asigura paza în zona de acces a personalului, nu a publicului.

 

Sediul Palatului de Justiție din Baia Mare, care găzduiește atât Tribunalul Maramureș, cât și Judecătoria Baia Mare, a fost imediat dezinfectat, de o firmă specializată, inclusiv sălile de judecată şi spaţiile comune. De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare pentru continuarea activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea Tribunalului Maramureș fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.

 

Conducerea Tribunalului Maramureș recomandă tuturor participanţilor la judecarea cauzelor respectarea dispoziţiilor interne ale instituției în privința respectării regulilor de igienă personală şi a măsurilor de distanţare socială.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here