OFICIAL – Medicul veterinar Claudiu Frânc îl înlocuiește pe Cristian Anghel în Consiliul Judeţean Maramureş

1
927
Claudiu Frânc
Claudiu Frânc

DECIZIE PER. Ca urmare a demisiei din PER a lui Cristian Anghel (era vicepreședintele filialei județene) şi înscrierii acestuia în ALDE (unde a și fost impus cu forcepsul politic de Călin Popescu Tăriceanu ca președinte interimar), fostul primar al Băii Mari din perioada 1993-2010 va fi înlocuit din Consiliul Județean Maramureș.

 

Conducerea PER Maramureș, prin președintele Mircea Ciocan, a precizat pentru 2mnews că Anghel va fi înlocuit de următorul aflat pe lista supleanților, respectiv medicul veterinar Claudiu Frânc (57 de ani), președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România. Frânc, originar din Cavnic, este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (promoția 1986) și deține o fermă de vaci de lapte în Seini.

 

În timpul în care Anghel era liderul care controla PER Maramureș, filiala județeană a pactizat fățiș cu PSD în forul administrativ al Maramureșului (Consiliul Județean). Acum, Ciocan susține că PER, fiind un partid de dreapta, “orice înţelegere cu partidele de stânga au fost strict conjuncturale, datorită diferenţelor evidente de doctrină” și făcute doar pentru promovarea unor deziderate politice ale ecologiștilor.

 

“Pentru eliminarea oricărui tip de speculaţii, PER nu are niciun acord politic la acest moment, fiind în continuare interesat să satisfacă mandatul primit de la propriul său electorat”, au precizat cei de la PER Maramureș într-un comuncat remis presei. Într-o discuție avută cu președintele PER Maramureș, Ciocan lansa, voalat, ideea că pactul cu social-democrații, întreținut de Anghel, se va sfârși. Personal, nu cred. Oricum, observăm cu atenție dacă promisiunea politică va fi îndeplinită.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Groparul zootehniei in MM,inclusiv in ograda proprie,intai specialistul in impuns gainile in cur….vai de curu nostru cu asa consilieri.de unde mortii masii au aparut toate gunoaiele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here