OFICIAL – Listele complete de candidați USR pentru Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș

0
2159
Dan Ivan, Vlad Duruș

CANDIDAȚI USR MARAMUREȘ. Uniunea Salvați România (USR) Maramureș, filială înființată în urmă cu 3 ani (“ca răspuns la nemulțumirea cetățenilor față de modul în care se face politică în Baia Mare și în Maramureș”), a organizat un scrutin intern de alegeri pentru desemnarea candidaților pentru Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.

 

Cei înscriși în cursă și-au depus un dosar de candidatură care a cuprins CV-ul și declarațiile de venit și interese, precum și prezentarea experienței profesionale, USR precizând că „în niciun alt partid din România nu există un sistem de valori și de alegeri atât de riguros elaborat și care să încurajeze meritocrația”. Decidenții celor care vor fi înscriși pe listele pentru CL Baia Mare și CJ Maramureș au fost deciși de electorii USR, prin vot.

 

Anterior, încă de anul trecut, președintele USR Maramureș, Dan Ivan (foto mic stânga, de profesie inginer), a fost desemnat candidatul USR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, iar deputatul Vlad Emanuel Duruș (foto mic dreapta, de profesie avocat), candidatul USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, filiala județeană argumentându-și alegerile prin faptul că își dorește să aducă “corectitudine, responsabilitate și legalitate în administrația locală”.

 

* Candidații USR pentru Consiliul Local Baia Mare:

  1. Dan Ivan (inginer și activist în domeniul copiilor cu Sindrom Down)
  2. Bogdan Hodorogea (director general al unei companii IT)
  3. Claudiu Pop (manager expansiune)

4.-5. Andrei Nagy (manager de proiecte IT), la egalitate de voturi cu prof. Leontin Pop (master în Managementul organizațiilor sportive, președinte Clubul de handbal Extrem)

  1. Norbert Kolozsvari (inginer IT)
  2. Robert Cotos (antreprenor eCommerce și studii în științe politice)
  3. Dragoș Moldovan (jurist și consilier parlamentar în perioada 2016-2019)
  4. Ștefan Gherghel (profesor, antrenor și olimpic în proba de înot)
  5. Horea Nașcu (lector universitar la Centrul Universitar Nord)
  6. Delia Varga (expert principal administrație publică)
  7. Bogdan Blidar (inspector Sănătate și Securitate în Muncă)

13-14. Sergiu Groșan (inginer electronist), la egalitate de voturi cu Raul Radu (operator în industria aeronautică)

  1. Bogdan Tomoiagă (inginer de mediu).

 

* Candidații USR pentru Consiliul Județean Maramureș:

  1. Radu Trufan (manager de proiect și coordonator de extindere a USR în Transilvania)
  2. Sorin Ilieș (analist comportamental și antreprenor)
  3. Vasile Weisenbacher (inginer preparator minier cu peste 30 ani de experiență managerială la mai multe exploatări miniere din județ)
  4. Andrei Dipșe (profesor doctor în Filosofie politică)
  5. Mihai Dăncuș (inginer mecanic, profesor la Liceul din Borșa)

6-7. Ingeborg Mihalik (expert contabil în Sighetu Marmației, cu experiență în agricultură și atragerea de fonduri europene), la egalitate de voturi cu Grigore Nechita (profesor din Copalnic Mănăștur și antreprenor în agricultură)

  1. Ovidiu Barbul (președinte USR Ocna-Șugatag și administrator al unei companii private)
  2. Grigore Coman (inginer silvic, liderul Sindicatului Silvicultorilor din Maramureș)

10-11. Ghiță Kraszuk (manager Information and Communication Technology), la egalitate de voturi cu Melinda Medan (asistent medical principal generalist, cercetător științific în domeniul medical)

  1. Ioan Pop (specialist în administrația publică).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here