OFICIAL – La rectificarea bugetară din august: bani pentru finalizarea reabilitării DN18 Baia Mare – Borșa – Iacobeni

0
264

ALOCARE. La iminenta rectificare bugetară de la jumătatea lunii august, Guvernul va aloca și sumele necesare pentru finalizarea reabilitării DN 18 pe segmentul Baia Mare – Sighetu Marmaţiei – Iacobeni. Banii vor fi alocați prin Ministerul Transporturilor, care, astfel, primește bani în plus pentru prima dată în ultimii patru ani pentru finanțarea unor lucrări în infrastructura de transport. Anunțul a fost făcut public de prim ministrul Viorica Dăncilă.

 

DN 18 este obiectiv investiţional al Ministerului Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR – fostul CNADR). CNAIR a semnalat, într-o notă-raport din februarie 2018, că fondurile repartizate în acest an sunt insuficiente pentru finalizarea lucrării și a solicitat suplimentarea bugetului. Ceea ce se întâmplă, iată, în cea de-a opta lună a anului.

 

La DN 18, lucrările au început încă din anul 2011, iar în februarie CNAIR calcula că pentru finalizarea lucrării mai e nevoie de peste 200 de milioane de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here