OFICIAL – În Maramureș, 437 de secții de votare pentru alegerile europarlamentare și referendumul național

0
119

ALEGERI. În Maramureș, la alegerile pentru Parlamentul European și a referendumului național din 26 mai, vor fi 437 de secții de votare, președinții și locțiitorilor acestora fiind desemnați prin tragere la sorți, a precizat reprezentantul biroului județean a Autorității Electorale Permanente, Doriana Nica.

 

Scrutinul electoral se va desfășura în aceeași secție de votare. Conform Instituției Prefectului Maramureș, în perioada următoare va fi comunicat programul de distribuire a materialelor electorale în teritoriu (buletine de vot, ștampile, timbre etc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ