OFICIAL – În Maramureș, 437 de secții de votare pentru alegerile europarlamentare și referendumul național

0
220

ALEGERI. În Maramureș, la alegerile pentru Parlamentul European și a referendumului național din 26 mai, vor fi 437 de secții de votare, președinții și locțiitorilor acestora fiind desemnați prin tragere la sorți, a precizat reprezentantul biroului județean a Autorității Electorale Permanente, Doriana Nica.

 

Scrutinul electoral se va desfășura în aceeași secție de votare. Conform Instituției Prefectului Maramureș, în perioada următoare va fi comunicat programul de distribuire a materialelor electorale în teritoriu (buletine de vot, ștampile, timbre etc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here