OFICIAL – În focarul de coronavirus din Spitalul Municipal Sighetu Marmației: după cele 13 cadre medicale confirmate, încă 7 pacienți infectați

0
1672

FOCARUL DIN SIGHETU MARMAȚIEI. 20 de infectați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, informația este oficială, a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Maramureș, via Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

 

După depistarea pozitivă a celor 13 cadre medicale de la spitalul din Sighetu Marmației (asistenți medicali și personal auxiliar – care-și desfășurau activitatea în 4 pavilioane), toate cadrele medicale au fost testate (s-au făcut 385 de teste personalului angajat), dar au fost testați și pacienții, 7 dintre aceștia fiind depistați pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2.

 

Toate cele 20 de persoane (cadre medicale și pacienți) depistați pozitiv sunt internate în Secția de Boli Infecțioase. Toți sunt asimptomatici. Pavilioanele au fost dezinfectate, iar ancheta epidemiologică a DSP Maramureș continuă (contacții direcți ai celor infectați au fost izolați la domiciliu).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here