OFICIAL – În 3 mai, la Baia Mare, caravană de informare pentru absorbția finanțărilor transfrontaliere care totalizează 11 milioane de euro

0
337

FONDURI TRANSFRONTALIERE. Caravana de informare cu privire la oportunităţile de finanţare pentru judeţele de graniţă în perioada de programare 2021-2027 a Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră România-Ucraina (BRCT) va ajunge miercuri, 3 mai 2023, la Baia Mare

 

Finanţarea nerambursabilă a Uniunii Europene prin intermediul Programului Interreg Next România-Ucraina este de 54 de milioane de euro, la care se adaugă contribuţia naţională, în acest moment mai fiind disponibile fonduri de circa 11 milioane de euro (restul banilor au fost deja contractați/absobiți în perioada de programare precedentă).

 

Încă de la începutul războiului în Ucraina, BRCT a fost activ în zona umanitară, printre altele contribuind la constituirea a trei hub-uri umanitare, unul dintre acestea la Sighetu Marmaţiei, a precizat directorul executiv al Biroului, Cezar Grozavu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here