OFICIAL – Crina Fiorela Chilat (PSD) a fost numită al doilea subprefect de Maramureș

0
961
Crina Fiorela Chilat

NUMIRE DE SUBPREFECT. Crina Fiorela Chilat (PSD), soția șefului Agenției Județene a Finanțelor Publice Maramureș, Călin Chilat, a fost numită în ședința de Guvern de joi, 10 februarie 2022, subprefect al județului Maramureș. Chilat (40 de ani) este cel de-al doilea subprefect al județului, acest loc fiind vacantat după numirea fostului subprefect Rudolf Stauer (PNL) prefect. A fost candidat PSD Maramureș la ultimele alegeri europarlamentare.

 

Crina Chilat era consilier județean din partea PSD. Ea este de profesie economist (expert contabil) și deține firma Micral Expert SRL Baia Mare (firmă de expertiză contabilă, cu o ultimă cifră de afaceri raportată de peste 404.000 lei și profit net de circa 100.000 lei), având participațiuni și în alte societăți comerciale din județ (Micral Infodata Expert SRL Baia Mare – 36% – și o firmă recent înființată, TC Build Group SRL Baia Mare, de construcții, în care este asociată în părți egale cu Anamaria Gabriela Tuns).

 

Celălalt post de subprefect de Maramureș este deținut de cel de-al treilea partid din coaliția de guvernare, UDMR, prin Krizsanovszki Enikő.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here