OFICIAL – Concluziile verificărilor structurale ale barajelor Strâmtori-Firiza şi Berdu din județul Maramureş, dispuse în urma cutremurului din Arad

0
3429

VERIFICĂRI – BARAJE. În urma cutremurului de marţi, 6 iunie 2023, ora 20.26, din judeţul Arad, urmat de o serie de replici, Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa a făcut verificări ale barajelor de importanţă majoră din zonă, încadrate în categoriile de importanţă A şi B.

 

Acțiunea a evaluat starea tehnică şi funcţională a barajelor, printre care și Strâmtori-Firiza şi Berdu din judeţul Maramureş. În urma verificărilor, “s-a constatat că nu s-au produs modificări în structura de rezistenţă sau deteriorări/ degradări/ modificări structurale ale barajelor încadrate în categoriile de importanţă A şi B, şi anume Colibiţa – jud. Bistriţa-Năsăud, Gilău – jud. Cluj; Călineşti-Oaş – jud. Satu Mare, Vârsolţ – jud. Sălaj, Strâmtori-Firiza şi Berdu – jud. Maramureş”, a precizat Administraţia Bazinale de Apă Someş-Tisa.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here