OFICIAL – Compania de asigurări a anunțat că va despăgubi în totalitate Parohia din Borșa pentru biserica din Borșa Complex, arsă în Duminica Floriilor

0
2472

DAUNELE, PLĂTITE DE ASIGURATOR. Compania de asigurări Asirom VIG, subsidiară a Vienna Insurance Group (VIG), a conformat faptul că Parohia Borșa Complex era asigurată pentru daună totală și că va fi despăgubită în totalitate pentru daunele cauzate de incendiul de duminică, 9 aprilie, când aceasta fost mistuită.

 

„Biserica a suferit pagube materiale în urma incendiului, precum şi daune produse bunurilor. Lăcaşul de cult este asigurat la Asirom printr-o poliţă de asigurare facultativă de incendiu şi alte riscuri. Echipa Asirom a reacţionat imediat în urma evenimentului şi s-a deplasat la faţa locului pentru a evalua daunele şi pentru a asigura procesul de despăgubire.

 

Procedura de despăgubire se va derula conform clauzelor şi condiţiilor stabilite în poliţa de asigurare, valoarea despăgubirii fiind stabilită în urma unei evaluări profesioniste a daunelor şi a costurilor necesare pentru refacerea bisericii”, a precizat compania Asirom VIG.

 

* Foto: @Episcopia Marmureșului și Sătmarului

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here