OFICIAL – Câte persoane din Baia Sprie şi Ulmeni vor avea drept de vot în 11 iunie, la alegerile locale parţiale

0
212

ALEGERI. Conform datelor înregistrate în 17 mai 2017 în Sistemul Informatic Registrul Electoral (SIRE), numărul alegătorilor la care se va raporta procentul de prezenţă la vot – implicit numărul alegătorilor care pot participa la scrutinul electoral parţial din 11 iunie – în cele două oraşe din Maramureş (Baia Sprie şi Ulmeni) în care vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar este de 19.597 de persoane.

 

Astfel, în Baia Sprie, conform SIRE, pot să voteze 13.860 de persoane, iar în oraşul Ulmeni sunt înregistraţi pe listele electorale 5.737 de cetăţeni cu drept de vot.

 

Vă reamintim că în Baia Sprie şi-au depus candidaturile 9 persoane – Sebastian Alin Bîrda (PNL), Claudia Cetăţeanu (PMP), Tamas Etelka (PSD), Gheorghe Breban (ALDE), Dorin Sabo (independent), Ioan Corodan (independent), Luca Ştefănoiu (independent), Gheorghe Cherecheş (independent) şi Olimpiu Pop (independent) -, iar în Ulmeni şi-au depus candidaturile 2 persoane – Cornelia Luca (PSD) şi Lucian Morar (PMP).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here