OFICIAL – Când și unde va fi aleasă conducerea Biroului Electoral Județean Maramureș pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020

0
646

ORGANIZARE. Președintele Tribunalului Maramureș, judecător Nicolae Stamate Tămășan, a anunțat că în 7 august 2020, la ora 10, în sala nr. 78 din Palatul Justiţiei din Baia Mare, are loc şedinţa în care se va efectua tragerea la sorţi a preşedintelui şi locţiitorului Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Maramureș pentru alegerile autorităților județene și locale din 27 septembrie 2020.

 

Tot atunci vor fi desemnați, tot prin tragere la sorți, și președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripţie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here