OFICIAL – Aproape 5,88 milioane de lei, alocați pentru refacerea obiectivelor afectate de calamități naturale în 15 localități din Maramureș

0
131

CALAMITĂȚI. Din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului a fost alocată suma de aproape 5,88 de milioane de lei (exact: 5.879.000 lei, echivalentul a 1,24 milioane de euro) către 15 municipii, orașe și comune din județul Maramureș. Banii au fost alocați prin Hotărârea Guvernului nr. 698/2019 și au destinația exclusivă: refacerea unor obiective (de infrastructură hidrotehnică și rutieră) afectate de calamități naturale.

 

Conform Instituției Prefectului Maramureș, au primit bani pentru refacerea infrastructurii afectate de fenomene hidrometeorologice municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației, orașele Vișeu de Sus și Săliștea de Sus și comunele Bârsana, Bogdan Vodă, Cupșeni, Moisei, Oncești, Rozavlea, Ruscova, Șișești, Strâmtura, Valea Chioarului și Vișeu de Jos.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here