OFICIAL – Andreea Popa a plecat de la Minaur Baia Mare: transfer la Dunărea Brăila

0
256

TRANSFER. Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila (locul 4 în Liga I) a anunţat primul transfer din intersezon: componenta naţionalei Andreea Popa (23 de ani), care a evoluat la Minaur Baia Mare (locul 8 în Liga I). Centrul Andreea Cristina Popa a venit la Minaur Baia Mare în 2019, de la Rapid București. În această ediție de campionat a marcat 84 de goluri în 26 de partide.

 

Dunăra Brăila este cea de-a patra echipă la care Popa va evolua, după Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Minaur Baia Mare. Ea a declarat că unul dintre motivele determinante pentru transferul la Brăila a fost colectivul tehnic (Minaur n-a avut antrenor principal la ultimele meciuri în Liga I).

 

  • Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here