OFICIAL – Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este în Baia Mare pentru a cere detalii despre situația romilor din municipiu

2
367
Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București (foto: cotidianul.ro)

INCLUZIUNE SOCIALĂ. Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, este în acest moment în Baia Mare, într-o vizită oficială, la invitaţia HHC România. Ambasadorul american a vizitat comunitatea de romi aciuaţi nelegal pe Pirită şi urmează să aibă o întâlnire cu prefectul Sebastian Lupuţ, preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, şi primarul interimar al municipiului, Marinel Rob.

 

„Scopul vizitei a fost găsirea soluţiilor reale pentru creşterea incluziunii sociale. Ambasadorul Hans Klemm a cerut informaţii despre serviciile şi programele sociale oferite acestei comunităţi, precum şi despre problemele cu care se confrunta locuitorii din acea zonă”, a explicat Bogdan Gavra, directorul Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Neoficial, a venit sa vada cat de pragatiti sunt romanii (a se citi fraierii) de aici pt a deveni carne de tun intr-un eventual razboi cu Rusia, China sau Iran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here