OFICIAL – Al doilea caz de coronavirus confirmat în Maramureș

0
6014

CORONAVIRUS. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică (marți, 17 martie, ora 18.00) au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 (coronavirus), unul dintre acestea fiind înregistrat în județul Maramureș la o femeie în vârstă de 53 de ani, reîntoarsă din Italia.

 

Femeia se afla în carantină și era asimptomatică, dar a fost confirmată cu test pozitiv. A fost transportată la secția Infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Maramației. Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), din care 19 au fost declarate vindecate și externate.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here