OFICIAL – Adjunctul Parchetului Satu Mare, “transferat” în echipa procurorilor maramureșeni

0
1051
sectia I civila

DECIZIE – JUSTIȚIE. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Vasile Adrian Buzan, va fi delegat, începând din 1 aprilie 2021, ca procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Decizia a fost luată în 16 martie, de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

Hotărârea CSM este valabilă (inițial) pe o perioadă de 6 luni, respectiv până în 30 septembrie 2021. Înainte de a fi desemnat prim-procuror adjunct (din 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de 3 ani, până la 1 ianuarie 2022), Buzan a fost șeful Secţiei Judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sau Mare.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here