OFICIAL – A murit primul maramureșean confirmat ca fiind infectat cu coronavirus

1
8678

DECES COVID-19. Primul deces al unei persoane din județul Maramureș declarată ca fiind infectată cu noul coronavirus a fost anunțat de Grupul de Comunicare Strategică (GSC) în urmă cu puțin timp. Numărul decedaților confirmați ca infectați cu COVID-19 a ajuns în România la 372, în acest moment.

 

Cel decedat era un bărbat în vârstă de 61 ani, care s-a prezentat în 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Sighetu Marmației și a fost trimis, în aceeași zi, pentru consult la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, de unde a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a fost internat în Secția ATI. În aceeași zi i s-au recoltat probe pentru infecția cu COVID-19 și în 2 aprilie a fost confirmat (pozitiv).

 

În 3 aprilie, pacientul a fost transferat la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca, apoi în 8 aprilie a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Sectia ATI, unde a fost intubat. A murit în 13 aprilie 2020 (decesul a fost anunțat oficial abia în 15 aprilie, în urmă cu puține momente). Pacientul avea condiții medicale pre-existente (afectare neurologică).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. A fost transferat din coa incolo ,din colo incoa si tot murit ,noaaah !
    Pai in Moaremures unde spitalile comuniste sunt ca la porci si pline de cocoroage mori cand le vezi si nu trebuia purtat din coa in cilo si dincolo incoa sarmanul om !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here