OBSERVAȚIE – Doar 7 din cele 76 de UAT-uri din județul Maramureș au organizate adăposturi de protecție civilă: peste 81% dintre acestea sunt în Baia Mare

0
1304

REPARTIZARE INECHITABILĂ. Din cele 4.538 de adăposturi de protecție civilă organizate în acest moment în România, 75 se află pe teritoriul județului Maramureș (procentual, 1,7% din totalul național). Dintre acestea, 81,30% (numeric, 61) sunt în municipiul reședință de județ, Baia Mare.

 

Celelalte 14 adăposturi de protecție civilă din Maramureș sunt amplasate/localizate, conform IGSU, după cum urmează: 9 în municipiul Sighetu Marmației și câte unul în orașele Baia Sprie (str. Piața Libertății nr. 4, în Primărie) și Vișeu de Sus (Aleea Eroilor nr. 28) și comunele Sarasău (nr. 510), Șișesti (nr. 61) și Rona de Jos (nr. 84, în Primărie).

 

Practic, din cele 76 de UAT-uri din județul Maramureș, doar în 7 sunt organizate adăposturi de protecție civilă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here